Vi er et tværfagligt team med vidt forskellige uddannelser og baggrunde som gør arbejdspladsen meget spændende og udfordrende. Vi har hver vores ansvars område. Forstander Flemming Philip er bla. uddannet psykiatrisk plejer og har arbejdet med mennesker - psykologisk og pædagogisk - det meste af sit liv. Og har arbejdet med genoptræning af sindslidende i mere end 27 år, med stor succes.

Da vi gerne vil fokusere på beboerens raske resurser, tæller personalegruppen, udover nogen med solid viden og erfaring i psykiatri, også medlemmer med en mere praktisk uddannelse. I personalegruppen er der således psykiatriske plejere, social og sundhedsassistenter, og der er flere med håndværksmæssige uddannelser, pædagogisk uddannelse og andre med spændende og relevante baggrunde.

Kendetegnet for gruppen er, at den ud over stor erfaring i arbejdet med psykiatriske beboere og solid psykiatrisk faglig viden og erfaring, besidder musiske, kreative evner, sammen med håndelag for mange spændende udfoldelsesmuligheder. Hovedstyrken møder dagligt i dagvagt og 1-2 medarbejdere møder i aftenvagt, ansvarlig i nattetimerne er forstanderen eller dennes stedfortræder (souschefen) med telefonvagt eller tilsyn ved nødvendighed.